osmanlı Teması
RSS
Siteye Giriş Favoriler
  • Büyük Tutkular Yeteneğinide Kendisi Yaratır.(Fatih Sultan Mehmed Han)
  • Davamız Kuru Bir Cihangirlik Davası Değildir Davamız Bilakis İslam Davasıdır(Ertuğrul Gazi)
  • Osmanlılar Kainat Tarihinin Gördüğü En Büyük İmparatorluklardan Birini Kurdular.
  • Osmanlı Başarısının İki Sebebi: Devlet Teşkilatında Mükemmellik Ve Askeri Teknikteki Üstünlük İdi.
  • Osmanlı Başarısının Asıl Sebebi: Adalet Düzenindeki Üstünlük Ve İnsaniliktir.
  • Osmanlı Bu Gün: Dünyanın Geri Kalan Devletleri Toplam Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir.

Ey Katolik Fransa! Piyer Loti ni al da git!

Ey Katolik Fransa! Piyer Loti ni al da git!
Ey Katolik Fransa! Piyer Loti ni...
1915’de isyan ettirip ateşe sürdüğün Ermenilere şimdi de arkanızdayım diyorsun…

Aslında Türkiye Ermenileri sana cevabını çoktan verdi, “çekin kanlı emperyalist ellerinizi üzerimizden” dedi. Kâh Taksim’de kendini benzinle yakarak, kâh Hrant Dink gibi her şeyi göze alıp gerçeği haykırarak…

“Geçmişte İngilizlerin, Fransızların, Rusların, Almanların şu topraklar üzerinde oynamış oldukları rol neyse, bugün aynen tekrarlanıyor. Geçmişte Ermeni halkı, onlara güvendi, kendilerini Osmanlı’nın zulmünden kurtaracaktı. Ama yanıldılar çünkü onlar geldiler, kendi işlerini, kendi hesaplarını yaptılar, çekilip gittiler ve burada kardeşi kardeşle kan içerisinde bıraktılar. Ve bugün Kürtlerin yaşadığı aynı şey. Bugün Amerika geldi Kuzey Irak’ta bir Kürt devleti oluşturmak üzere. Kürt kardeşlerimiz için orası bir çekim alanı mı oldu, ne oldu, bir başka birşey mi oldu, bir ümit mi oldu, bu çok tehlikeli bir iş. Amerika bu, gelir o kendi hesabını yapar, işine bakar, işi bittiğinde de çeker gider. Ondan sonra da burada tekrar insanları birbirileriyle kendi didişmesi içerisinde bırakır.”

Türkiye Ermenileri diyaspora Ermenilerinden rahatsızdır, ama söyleyemezler. Katolik Fransa nın aralarına soktuğu cinibozlardan da rahatsızdırlar, ama konuşamazlar.

Senatonuzdaki oylamayı ekrandan seyrettik, tam tiyatro… 60 senatör 160 kişilik oy kullanıyor. Bu ne tuhaf iş, vekâletle oruç tutmak gibi. Siz çoktan bitmişsiniz,hiç satıyorsunuz? Olmayan parlamentoda kanun çıkartıyorsunuz. Bizimkiler de öyle yapıyor, sizden mi öğrenmiş yoksa…

Sen ey Sarkozi, Piyer Lotini de al da git!

Eyüp mezarlığına kapağı atan Piyer Lotiniz… Hani bize Türk dostu diye tanıtılan şairiniz var ya, tüccarmış hem de en kötü Fransız mallarını satarmış bize. Alın götürün, mezarlığımızda bile bir tek Fransız istemiyorum. Zaten işgal ordunuzla gelmişti, sonra da gitmek bilmemişti.

Meğer Tevfik Fikret de, Nazım Hikmet de, sevmezmiş onu, haklıymışlar. Azade diye bir roman yazmış, çizdiği Türk kadını asla bir Türk kadını değilmiş.

Şark onlar için yoksulların bit kırdığı masal ülkesi, bit kırmazsa birbirini kırsın diye arasına cinibozları sokarlar. Geliyormuş arkası soykırım yasasının, başka kozları varmış daha… Nedir derdi Sarkozinin? Türkiye üzerinde oynadığı bütün bahisleri mi kaybetti yoksa? Elinde ne kozu varsa sürecekmiş…

Amerika ile mi restleşiyorsun yoksa? Pazarı kaptırdın demek ki, Amerika ya diş geçiremiyorsan, yerine Amerikancı Türkiye ye diş gösteriyorsun… Türkiye Ermenileri zor durumda kalırmış, Fransa da hukuk guguk olurmuş, meselen değil.

Geri
Henüz yorum yapılmamıştır.

Oylar:
Average members rating (out of 10) : Henüz Oylanmamış   
Votes: 0