osmanlı Teması
RSS
Siteye Giriş Favoriler
  • Büyük Tutkular Yeteneğinide Kendisi Yaratır.(Fatih Sultan Mehmed Han)
  • Davamız Kuru Bir Cihangirlik Davası Değildir Davamız Bilakis İslam Davasıdır(Ertuğrul Gazi)
  • Osmanlılar Kainat Tarihinin Gördüğü En Büyük İmparatorluklardan Birini Kurdular.
  • Osmanlı Başarısının İki Sebebi: Devlet Teşkilatında Mükemmellik Ve Askeri Teknikteki Üstünlük İdi.
  • Osmanlı Başarısının Asıl Sebebi: Adalet Düzenindeki Üstünlük Ve İnsaniliktir.
  • Osmanlı Bu Gün: Dünyanın Geri Kalan Devletleri Toplam Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir.

Dünyada ve Osmanlı da kara ölüm

Bunun Yahudilerden ve Müslümanlardan kaynaklandığını ve Yahudi ve Müslümanları uğursuz olduklarını söyleyerek onları diri diri yaktılar. Daha fazlasını oku: Dünyada ve Osmanlı’da ‘kara ölüm - veba’ - Cafesiyaset http://www.Cafesiyaset.com/dunyada-ve-osma
Bunun Yahudilerden ve Müslümanla...
Ama çare olamadı kedilerin gözlerinin parlaması nedeniyle, gece çok gezmeleri ve cadıların hayvanı olması sebebiyle kedi katliamına başladılar.
Yıllar var ki, asırlar hatta çağlar değişse de Allah’ın kullarına imtihanları bir şekilde devam etmektedir. En önem verdiklerimiz, hatta dinen caiz olmamasına rağmen kutsadığımız… Hayatımız imtihanlarla sınanmıştır. Bazen bu bireysel olmuş, bazen de tüm dünyayı kasıp kavuran bir salgın haline gelmiştir.

Son yıllarda domuz gribi, kuş gribi gibi salgın hastalıkların gerçek nedenleri dahi günümüzdeki teknolojik çağda bile anlamlandırılamamışken, orta çağ dünyasını karartan kara ölüm, veba da genel anlamda aydınlatılamamış ve gizemini korumaktadır.

Kara Ölüm olarak da bilinen veba salgını ilk kez XIV. Yüzyılda Çin’de ortaya çıkmıştır. Hastalık ağrı, ateş ve basit kusmalarla başlayıp, sonradan insanların kasıklarında ve eklem yerlerinde morumsu renklerde kabarıklıklar oluşturuyor, kısa sürede insan yumruğu büyüklüğüne ulaşıp sertleşen cerahat patlıyor ve içinden tarifi mümkün olmayan pis bir koku....
Devamını görmek için lütfen giriş yapınız veya Üye Olunuz.

Geri
Henüz yorum yapılmamıştır.

Oylar:
Average members rating (out of 10) : Henüz Oylanmamış   
Votes: 0