osmanlı Teması
RSS
Siteye Giriş Favoriler
  • Büyük Tutkular Yeteneğinide Kendisi Yaratır.(Fatih Sultan Mehmed Han)
  • Davamız Kuru Bir Cihangirlik Davası Değildir Davamız Bilakis İslam Davasıdır(Ertuğrul Gazi)
  • Osmanlılar Kainat Tarihinin Gördüğü En Büyük İmparatorluklardan Birini Kurdular.
  • Osmanlı Başarısının İki Sebebi: Devlet Teşkilatında Mükemmellik Ve Askeri Teknikteki Üstünlük İdi.
  • Osmanlı Başarısının Asıl Sebebi: Adalet Düzenindeki Üstünlük Ve İnsaniliktir.
  • Osmanlı Bu Gün: Dünyanın Geri Kalan Devletleri Toplam Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir.

Son osmanlı veliahdının kuzeni toprağa verildi

Son Osmanlı Veliahdı Beyazıt Osmanoğlu’nun teyze kızı ve eski İzmir Ticaret Odası Başkanı merhum Dündar Soyer’in eşi Nurten Soyer son yolcul...
Son Osmanlı Veliahdı Beyazıt Osm...
Son Osmanlı Veliahdı Beyazıt Osmanoğlu’nun teyze kızı ve eski İzmir Ticaret Odası Başkanı merhum Dündar Soyer’in eşi Nurten Soyer son yolculuğuna uğurlandı.
Soyer Kültür Sanat Fabrikası ile kültür sanat hayatına katkıda bulunan Mehmet Refik Soyer’in de annesi olan Nurten Soyer’in (85) Alsancak Hocazade Camii’nde kılınan cenaze namazına iş dünyasının pek çok siması katıldı. Merhumenin oğlu Mehmet Refik Soyer, torunu Şefik Can Soyer ile kızı Leyla Kıvanç da cami avlusunda taziyeleri kabul etti.
Cenazeye; İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Türkiye Gazetesi köşe yazarı Öcal Uluç, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Kazançoğlu, İZTO’nun eski meclis başkanı Necip Kalkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Ersu Hızır da katıldı.
Seksen beş yaşında hayatını kaybeden ve son Osmanlı Veliahdı Beyazıt Osmanoğlu’nun teyze kızı olan Nurten Soyer’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Kokluca Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
(İHA)

Geri
Henüz yorum yapılmamıştır.

Oylar:
Average members rating (out of 10) : Henüz Oylanmamış   
Votes: 0