osmanlı Teması
RSS
Siteye Giriş Favoriler
  • Büyük Tutkular Yeteneğinide Kendisi Yaratır.(Fatih Sultan Mehmed Han)
  • Davamız Kuru Bir Cihangirlik Davası Değildir Davamız Bilakis İslam Davasıdır(Ertuğrul Gazi)
  • Osmanlılar Kainat Tarihinin Gördüğü En Büyük İmparatorluklardan Birini Kurdular.
  • Osmanlı Başarısının İki Sebebi: Devlet Teşkilatında Mükemmellik Ve Askeri Teknikteki Üstünlük İdi.
  • Osmanlı Başarısının Asıl Sebebi: Adalet Düzenindeki Üstünlük Ve İnsaniliktir.
  • Osmanlı Bu Gün: Dünyanın Geri Kalan Devletleri Toplam Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir.

Osmanlı Ruhu iPad ve iPhone a Geldi

Türkiye’nin en önemli minyatür sanatçılarından Taner Alakuş’un Osmanlı serisi eserleri, Mobaks’ın tablet ve telefon kılıflarında.
Türkiye’nin en önemli minyatür s...
Osmanlı Ruhu iPad ve iPhone'a Geldi
Türkiye’nin en önemli minyatür sanatçılarından Taner Alakuş’un Osmanlı serisi eserleri, Mobaks’ın tablet ve telefon kılıflarında.
27/06/2013 15:00
Türkiye’nin en önemli minyatür sanatçılarından Taner Alakuş’un en özel eserlerinden Osmanlı serisi, Mobaks’ın tablet ve telefon kılıflarında sanat ve tarih severlerin beğenisine sunuluyor.
Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, Piri Reis Haritası gibi Osmanlı döneminin önemli isimlerini ve eserlerini minyatür sanatıyla günümüze taşıyan Alakuş, ilerleyen dönemlerde de tarihimizde önemli başarılara imza atmış değerli isimlerle hazırladığı yeni eserleriyle Mobaks’ın tablet ve telefon kılıflarında yer almaya devam edecek.
Türkiye’de ilk kez Mobaks ve Taner Alakuş tarafından hayata geçirilen minyatür eserlerin tablet ve telefon kılıflarına uygulanması; Osmanlı'dan bugüne kadar değerini ve önemini hala koruyan minyatür sanatının yeni nesil ile buluşmasına imkân tanıyacak.

169 TL'ye satılacak olan minyatür desenli kılıflar, ekstra kapak hediyesiyle beraber alınabilir olacak. Özellikle Osmanlı dönemine sempati duyanlar için değerlendirilebilecek ürünler olarak dikkat çekiyor.

Geri
Henüz yorum yapılmamıştır.

Oylar:
Average members rating (out of 10) : Henüz Oylanmamış   
Votes: 0